Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​✔ Miljøvenlige produkter

​✔Let at anvende

Mange funktioner

danmark-test united-test 

Vilkår og betingelser for håndtering af persondata

Gældende fra 01.09.2018

Generel information

Vi er glade for din interesse for vores produkter og dit besøg på Agroblock.dk. Det er meget vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit privatliv. Det er altid vores intention og mål at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og den kommende Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

De personlige oplysninger du afgiver til os, behandles fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt formål. Men det er vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Når du afgiver persondata til os, eller browser på vores hjemmeside fra din computer, mobiltelefon, eller mobilapplikation, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår.

Med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er Agro Block Handel og Service ApS defineret som dataansvarlig, som indsamler dine data. Hvis du har spørgsmål angående vores vilkår og betingelser eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:

Agro Block Handel og Service ApS

CVR.nr: 39135299

Gammel Lyngvej 2

4600 Køge

info@agroblock.dk

Hvad er persondata?

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer eller billeder og dynamiske IP-adresser.

Når vi indsamler personoplysninger om dig i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside eller en del af vores tjenester, sikrer vi altid, at dette sker med et klart og udtrykkeligt samtykke, så du præcis ved, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Hvornår indsamler vi persondata?

Når du bruger vores tjenester, vil du som oftest give informationer som navn, adresse, e-mailadresse, finansielle informationer, samt øvrige informationer som er nødvendige for at vi kan tilbyde dig vores service. Vi indsamler personoplysninger på følgende måde:

·​Når du bruger eller interagerer med vores tjenester.

·​Når du deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser.

Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her og for at overholde gældende lovgivning.

Anvendelse af persondata

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du interagerer med os. Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

·​Forbedring af vores produkter og tjenester

·​Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig

·​Administration af din relation til os

·​Opfyldelse af lovkrav

·​Statistisk analyse

Persondata til tredjepart

Korrekt håndtering af dine personoplysninger er meget vigtig for os. Vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion og nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning. Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet i nærværende Persondatapolitik.

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores service til dig. f.eks. videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret om status på en ordre.

Når du afgiver informationer til tredjeparter, som vi har et samarbejde med, modtager vi muligvis også dine informationer. Det kan for eksempel være betroede partnere, der behandler markedsføring, økonomi, reklame og betaling. Vi kan også købe tjenester og data fra virksomheder, der kontrollerer kontaktoplysninger og personlige informationer, du har givet os. Det er for at sikre, at de informationer vi har om dig, er korrekte og opdaterede.

Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet.

Opbevaring af persondata

Vi opbevarer vi din personoplysninger, så længe du bruger vores services. Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler.

Vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre mod uautoriseret adgang og anvendelse, ødelæggelse, ændringer eller offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation. For at sikre tryghed og beskyttelse for dig er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til persondata.

Vi kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i vores systemer eller andre driftsforstyrrelser, som vi ikke er ansvarlige for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis uberettigede skulle få adgang til dine informationer, vil vi give dig besked uden unødig forsinkelse, og straks påbegynde afhjælpning af situationen ved brug af de fornødne værktøjer.

Sletning af persondata

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Dine rettigheder

Du kan ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen.

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse om relevante ændringer af dine oplysninger. Du kan kontakte os nedenfor og meddele os om dine ændringer.

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år. Hvis vi bliver opmærksom på, at vi behandler personoplysninger fra et barn, uden forældres eller værges samtykke, vil vi gøre alt for at fjerne informationerne. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældre eller værges samtykke, kan du kontakte vores kundesupport.

Cookies

Vores hjemmeside anvender Cookies. Cookies er små tekstfiler som gemmes på din computer. Disse cookies gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren anvender og besøger.

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på adressen: Agro Block Handel og Service ApS, Gammel Lyngvej 2, 4600 Køge eller via e-mail på: info@agroblock.dk.

Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til Datatilsynet.

Ændringer

Den konstante udvikling indenfor informationsteknologi betyder, at det kan blive nødvendigt at ændre i vores behandling af personoplysninger for at sikre dine data. Vi forbeholder os derfor retten til at ændre og opdatere disse betingelser. Hvis det skulle forekomme, korrigerer vi selvfølgelig dokumentets opdateringsdato øverst på siden.​

Agro Blocks åbningstider​

Mandag - Fredag

8-16

​Følg os på sociale medier:

Agro Block Handel og Service ApS​

Gammel Lyngvej 2

4600 Køge

Danmark

Telefon: 26 30 77 36

​E-mail: info@agroblock.dk

CVR: 39135299

​​Flemmings Planteskole

​Ugledigevej 48

​4720 Præstø​

55 99 61 15​

https://www.vordingborg-plantehandel.dk/flemmings-planteskole/

Vordingborg Plantehandel

​Sigynsvej 3

4720 Vordingborg​

55 34 20 20​

https://www.vordingborg-plantehandel.dk/vordingborg-plantehandel/

​Bo Grønt Skibby​

Hovedgaden 1​

4050 Skibby​

47 59 00 00​

https://www.bo-groent.dk/butikker/skibby

​Bo Grønt Havecenter​

​Disagervej 22a, Øster Stillinge

4200 Slagelse​

58 58 60 46​

​https://www.bo-groent.dk/butikker/slagelse

Radsted Gartneri​

​Nykøbingvej 249, Radsted

4990 Sakskøbing​

54 70 69 99​

​https://www.bo-groent.dk/butikker/radsted

Bo Grønt Midtfyn​

​Lombjergevej 2B

5750 Ringe​

62 62 30 71​​

https://www.bo-groent.dk/butikker/midtfyn

Bo Grønt Randers​

​Nyborgvej 3

8940 Randers S​

86 42 38 22​

​https://www.bo-groent.dk/butikker/randers

Kjellerup Tømmerhandel A/S

Vinkelvej 1

8620 Kjellerup

Tlf: 87702500

http://kjellerup.xl-byg.dk/

Homeshop.dk

Vinkelvej 1

8620 Kjellerup

Danmark

87 70 25 25​​

https://www.homeshop.dk/

Grønne Hjem, Valby ApS​​

Peter Bangs Vej 267​

2500 Valby​

​38 71 03 03

​http://groennehjemvalby.dk/

Grønne Hjem, Ballerup ApS​

Baltorpvej 214​

2750 Ballerup​

44 68 05 48​

https://www.groennehjemballerup.dk

Grønne Hjem, Gentofte ApS​

Jægersborg Allé 172​

2820 Gentofte​

39 65 82 13​

​http://groennehjemgentofte.dk/

Aldershvile Planteskole ApS​

Bagsværdvej 194​

2880 Bagsværd​

44 98 67 89​

http://www.aldershvile-planteskole.dk

Hørsholm Planteskole​

Sjælsmarkvej 11​

2970 Hørsholm​

45 86 36 66​

http://www.horsholmplanteskole.dk

Hesselbækgård Havecenter A/S​

Bistrupvej 194​

3460 Birkerød​

45 81 97 70​

http://www.hesselbaekgaard.dk/

Midtsjællands Planteskole​

Fulbyvej 62, St. Ebberup​

4180 Sorø​

57 84 50 42​

https://www.midtsjaellandsplanteskole.dk

Vej´s Havecenter ApS​

Charlottevej 24​

4270 Høng​

58 84 10 04​​

http://www.vejshavecenter.dk/

Audebo Havecenter I/S​

Nykøbingvej 96​

4300 Holbæk​

59 46 04 09​

​http://www.audebo-havecenter.dk/

Thymes Planteskole ApS

​Gl. Hastrupvej 1

​4600 Køge

​56 65 00 22

​http://www.thymes.dk/

Birkevang Stue- og Havecenter ApS​

Gartnervej 1​

4684 Holme Olstrup​

55 56 24 80​

​http://www.birkevang.com/

Langeskov Planteskole Blomster- & Havecenter​

Nyborgvej 39​

5550 Langeskov​

​65 38 11 00​

​http://www.langeskov-planteskole.dk/

Glamsbjerg Havecenter​

Rønnevej 3A​

5620 Glamsbjerg​

64 72 18 14​

https://www.glamsbjerghavecenter.dk/

Kolding Plantecenter ApS​

Esbjergvej 44​

6000 Kolding​

75 53 68 28​

​http://www.koldingplantecenter.dk/

Esbjerg Planteskole ApS​

Storegade 280​

6705 Esbjerg Ø​

75 12 43 45

http://www.esbjergplanteskole.dk

Jensens Planteskole, Bramming​

Idrætsallé 3​

6740 Bramming​

75 10 21 23​

​http://www.jensens-planteskole.dk/

Majholm Planter & Anlæg ApS​

Smedevej 6​

6740 Bramming​

75 17 39 77​

​http://www.majholm.dk/

Laubjerg Planteskole ApS​

Borkvej 18, No​

6950 Ringkøbing​

97 33 02 36​

​http://www.laubjergs-havecenter.dk/

Tante´s Have – Fredericia A/S​

Skærbækvej 3​

7000 Fredericia​

75 95 41 41​

​http://www.tanteshave.dk/

Hobby Haven ApS​

Møllebakken 52​

8361 Hasselager​

86 28 31 81​

​http://www.hobby-haven.dk/

Høsterkøb Planteskole
Hørsholm Kongevej 35
2970 Hørsholm
Tlf.: 45890689

http://gardenshop.dk/

Gro-Lys
Katrinegade 19
6000 Kolding
Tlf.: 25157301

https://gro-lys.dk/

GUG Planteskole
Indkildevej 17
9210 Aalborg SØ
Tlf.: 98 14 08 58​

https://gugplanteskole.dk/

Grønne Kræfter

Saxogade 85

1721 København V

Tlf: 25 10 49 11

www.settlementet.dk

XL-BYG Brejnholt Bjergmark

​Hovedgaden 1 A

4050 Skibby

Tlf: 47 59 00 00​

http://skibby-hovedgaden.xl-byg.dk/

XL-BYG Lillebælt Trælast

​Fynsvej 66

5500 Middelfart

Tlf.: 63 40 77 00​

http://middelfart.xl-byg.dk/

XL-BYG Trælasten Nørre Aaby

​Industrivej 11

5580 Nørre Aaby​

Tlf.: 64 42 10 86

http://nr-aaby.xl-byg.dk/

XL-BYG Vejle Trælasthandel

​Sjællandsgade 16-18

​7100 Vejle

Tlf.: 76 43 15 88​

http://vejle.xl-byg.dk/

XL-BYG Bording Tømmelhandel

​Østervang 99

​7441 Bording

Tlf.: 86 86 13 44​

http://bording.xl-byg.dk/

XL-BYG Brejnholt Aarhus

​Søren Nymarksvej 6B

​8270 Højbjerg

XL-BYG Brejnholt Silkeborg

​Tietgensvej 24

​8600 Silkeborg

Tlf.: 86 81 55 11​

http://silkeborg.xl-byg.dk/

XL-BYG Brejnholt Ry

​Kløftehøj 2

​8680 Ry

Tlf.: 86 89 10 29​

http://ry.xl-byg.dk/

XL-BYG Brejnholt Horsens

​Marsalle 113

​8700 Horsens

Tlf.: 88 44 29 50​

http://horsens.xl-byg.dk/

XL-BYG Brejnholt Hornsyld

​Nørregade 28

​8783 Hornsyld

Tlf.: 72 18 69 00​

http://hornsyld.xl-byg.dk/

​Ørneborgvej 46

​8960 Randers SØ

Tlf.: 86 40 13 88​

http://randers-soe.xl-byg.dk/

Værftsvej 51​

4600 Køge

Tlf.: 56 65 00 24​

http://koege.xl-byg.dk/

​Sortemosevej 14

3450 Allerød​

Tlf.: 48 13 58 00​

http://alleroed.xl-byg.dk/

​Frejasvej 11-15

4100 Ringsted

​Tlf.: 57 61 78 71

http://ringsted.xl-byg.dk/

​Hovedgaden 36

4295 Stenlille​

Tlf.: 57 80 40 87​

http://stenlille.xl-byg.dk/

Solagervej 26-28​

4653 Karise

​Tlf.: 56 78 86 84

http://karise.xl-byg.dk/

Plantorama Vallensbæk

Vejlegårdsvej 79

2665 Vallensbæk

Tlf. 88804020

https://www.plantorama.dk

Plantorama Amager

Englandsvej 441

2770 Kastrup

Tlf. 32 53 37 00

https://www.plantorama.dk

Plantorama Hillerød

Emblasvang 2

3400 Hillerød

Tlf. 48201500

https://www.plantorama.dk

Plantorama Odense

Petersmindevej 1C

5000 Odense C

Tlf. 63 12 63 63

https://www.plantorama.dk

Plantorama Egå

Grenåvej 517

8250 Egå

Tlf. 86228000

https://www.plantorama.dk

Plantorama Horsens

Vegavej 6

8700 Horsens

Tlf. 75 61 20 00

https://www.plantorama.dk

Plantorama Randers

Marsvej 14

8960 Randers SØ

Tlf. 86 44 86 88

https://www.plantorama.dk

Plantorama Vejle

Stiftsvej 61

7100 Vejle

Tlf. 76 42 93 00

https://www.plantorama.dk

Plantorama Sønderborg

Grundtvigs Allé 204

6400 Sønderborg

Tlf. 73 16 40 00

https://www.plantorama.dk

Plantorama Viborg

Holstebrovej 81B

8800 Viborg

Tlf. 87 27 10 00

https://www.plantorama.dk

Plantorama Aalborg

Fiskene 34

9200 Aalborg SV

Tlf. 98 77 50 20

https://www.plantorama.dk

Jespers Planteskole

Harrestrupvej 64​

7500 Holstebro​

​Tlf.: 97 42 96 97

https://www.jespersplanteskole.dk/